Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Επέκταση για το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για τα παιδιά

0
351

Ακόμα μια περίοδο για το φετινό πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά ετοιμάζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Μετά από την επιτυχία, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, που γνώρισαν τα γκρουπ Ιουνίου και Ιουλίου και έπειτα από αίτημα πολλών γονέων, ο Δήμος, μέσα από την δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, θα οργανώσει τη νέα περίοδο από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, ανάμεσα, δηλαδή, στη λήξη των θερινών διακοπών των περισσότερων οικογενειών και λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία για τη νέα χρονιά.

Όπως και στις αρχές του καλοκαιριού και η νέα περίοδος θα είναι γεμάτη από δημιουργική απασχόληση, άθληση, θεατρικό, διαδραστικό παιχνίδι και άλλες εκπλήξεις για τα παιδιά.

Οι εγγραφές για την έξτρα, τέταρτη φετινή περίοδο έχουν ήδη ξεκινήσει στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ ΟΤΑ (δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, 1ος όροφος) και θα διαρκέσουν έως τις 25 Αυγούστου (σημείωση: 14 έως και 16 Αυγούστου τα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ θα είναι κλειστά). Όπως πάντα, ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.