Δήμος Ηρακλείου: Συνεχίζει την περιοδεία του στις γειτονίεςτο Cinema On The Road

0
276

Συνεχίζει την περιοδεία του στις γειτονίες και στις πλατείες του Δήμου Ηρακλείου το Cinema On The Road δίνοντας την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν καλοκαιρινές βραδιές με καλό σινεμά, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Εθελοντισμού και της ΔΗΚΕΗ.

Έτσι, σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου στις 21:00 το Cinema On The Road θα βρεθεί στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Σκαλανίου με την ταινία «Η ζωή είναι ωραία με τα μάτια κλειστά» σε σκηνοθεσία Νταβίντ Τρουέμπα. Πρόκειται για μία ταινία που δανείζεται τον τίτλο της από το «strawberry fields for ever» των Beatls και είναι εξίσου τρυφερή, νοσταλγική και όμορφη.

Την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 21:00 στο Κυπαρίσσι, στην αίθουσα του συλλόγου θα προβληθεί ταινία «Η ζωή είναι ωραία με τα μάτια κλειστά» ενώ την Τετάρτη 9 του μήνα την ίδια ώρα στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυγενικής θα προβληθεί η ταινία «Διαιτητής» σε σκηνοθεσία Paolo Zucca. Θέμα της ταινίας μία μικρή τοπική ομάδα ποδοσφαίρου ενός χωριού της Σαρδηνίας που βλέπει μία ξαφνική άνοδο όταν επιστρέφει ο Matzutzi, άσσος της μπάλας για πολλά χρόνια, μετανάστης στην Αργεντινή. Ίσως αυτός καταφέρει να κάνει την ομάδα αντάξια με την εδώ και χρόνια ορκισμένη αντίπαλο της, την Montecristo.

Σε όλες τις προβολές η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.