Δήμος Αλμωπίας: Σύσκεψη των αρχηγών των παρατάξεων για τα οικονομικά προβλήματα των πρώην Δήμων Αλμωπίας και Εξοπλατάνου

0
404
Δημήτρης Μπίνος, Δήμαρχος Αλμωπίας
Δημήτρης Μπίνος, Δήμαρχος Αλμωπίας

Ενημέρωση προς όλες τις παρατάξεις προτίθεται να κάνει σε προσεχές σύσκεψη που θα συγκαλέσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας, κ. Δημήτριος Μπίνος, γύρω από το ζήτημα της οικονομικής ζημιάς που προέκυψε στους πρώην δήμους Αριδαίας και Εξοπλατάνου.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Μπίνος, «τίποτα δε θα μείνει στο σκοτάδι, αλλά όλα θα γίνουν όπως οι νόμοι υπαγορεύουν και όπως προστάζει το συμφέρον του Δήμου, χωρίς εμπάθεια και χωρίς να υποκαταστήσουμε τη δικαιοσύνη και τα αρμόδια όργανα».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπίνου

Ως Δήμαρχος, είναι πλέον κοινά γνωστό, ότι διατηρώ τα θέματα διαφάνειας πολύ ψηλά στην ημερήσια διάταξη. Έχω ήδη δώσει εδώ και καιρό στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, πλήρεις φακέλους, προκειμένου να ενημερωθούν και να αποφασίσουμε από κοινού, σε ζητήματα που αφορούν σε θέματα διαφάνειας και για τους δυο πρώην δήμους, Αριδαίας και Εξαπλατάνου. Παράλληλα οι υπηρεσίες του Δήμου μας, πάντα με την προτροπή και τη δική μου στήριξη, έχουν κάνει πολύ σοβαρή και εις βάθος διερεύνηση όλων των θεμάτων σε μεγάλο βάθος χρόνου.

Στο προσεχές χρονικό διάστημα, σε σύσκεψη που θα συγκαλέσω με τους αρχηγούς των δημοτικών ομάδων, θα κληθούμε να συναποφασίσουμε, για όλα τα θέματα που επιβάρυναν οικονομικά τον πρώην Δήμο Αριδαίας και τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου. Τίποτα δε θα μείνει στο σκοτάδι, αλλά όλα θα γίνουν όπως οι νόμοι υπαγορεύουν και όπως προστάζει το συμφέρον του Δήμου, χωρίς εμπάθεια και χωρίς να υποκαταστήσουμε τη δικαιοσύνη και τα αρμόδια όργανα.

Δημήτρης Μπίνος

Δήμαρχος Αλμωπίας