Στην κυκλοφορία παραδόθηκε από τον Δήμο Λαμιαίων  η οδός Μπιζανίου.

Όπως αναφέρει ο δήμος Λαμιαίων στην ανακοίνωσή του: «ένα σημαντικό και σύνθετο έργο, χρόνιο αίτημα των δημοτών μας δόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία και στην υπηρεσία των πολιτών.

Με πολλές δυσκολίες αφού η ιδιομορφία και οι σύνθετες ανάγκες του έργου απαιτούσαν συνεχή επεξεργασία νέων δεδομένων που ανέκυπταν κατά τη διάρκεια των εργασιών, με σκληρή δουλειά και καλή συνεργασία, το έργο ολοκληρώθηκε σε 16 μήνες μετά από δεκαετίες αναμονής.

Πρόκειται για ένα ουσιαστικό έργο σε νευραλγικό σημείο της πόλης που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των περιοίκων αφού τους εξασφαλίζει άμεση εύκολη και, κυρίως, ασφαλή, πρόσβαση και διέλευση και προστατεύει τις παρόδιες κατοικίες .

Ταυτόχρονα όμως, η οδός Μπιζανίου μετατρέπεται, πλέον, σε περιφερειακό οδικό άξονα που μπορεί να αποσυμφορήσει δραστικά το κυκλοφοριακό φόρτο του κέντρου της πόλης.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης ευχαρίστησε όλους όσους ενεπλάκησαν στη σχεδίαση και εκτέλεση του έργου, τους μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών, τη ΔΕΥΑ Λαμίας, τον ανάδοχο για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική δουλειά αλλά και τους συμπολίτες μας για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα.»