Ημέρες Θάλασσας: Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ραφήνας Πικερμίου, ξεκίνησε η αναβίωση της Ναυτικής Εβδομάδας

0
394

 

Η αναβίωση της «Ναυτικής Εβδομάδας» στη Ραφήνα είναι πλέον Γεγονός. Το βράδυ της Τετάρτης, 2 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εκδηλώσεων,  στην πλατεία Κυρήνειας, υπό το νέο της όνομα – «Ημέρες Θάλασσας»!

Η παρουσίαση της χθεσινής τελετής έναρξης έγινε από την κα. Μελίνα Κρόκου η οποία ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση

Η ιδέα της αναβίωσης αυτού του θεσμού ανήκει στη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κα. Κατερίνα Αδαμοπούλου, που σε συνεργασία με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και τον ΔΟΠΑΠ, πραγματοποιούν φέτος ένα σύνολο εκδηλώσεων που απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Ραφήνας.

Η κα. Αδαμοπούλου, στον σύντομο χαιρετισμό είπε ότι οι «Ημέρες Θάλασσας» ελπίζει να γίνει θεσμός για τη πόλη της Ραφήνας. Ευχαρίστησε τον Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου, για την συνεργασία όπως και τον Διευθυντή του ΔΟΠΑΠ Βασίλη Σπαντούρο, και το προσωπικό του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας που δούλεψαν φανατικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ξεκινάμε με μεγάλη αγάπη και με μεγάλο ενθουσιασμό, ανέφερε.

Από τη πλευρά του ο κ. Μπουρνούς στον σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι αναβιώνουμε έναν θεσμό για τη Ραφήνα, τη Ναυτική Εβδομάδα που όλοι οι Ραφηνιώτες μαζευόντουσαν για να παρακολουθήσουν ένα σύνολο ποιοτικών εκδηλώσεων. Επίσης ο κ. Μπουρνούς ευχαρίστησε την κ. Αδαμοπούλου για την αναβίωση της Ναυτικής Εβδομάδας αλλά και την έως τώρα συνεργασία για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τη Ραφήνα και το λιμάνι.

Μετά τις σύντομες ομιλίες, στην σκηνή ανέβηκε η Φιλαρμονική Ραφήνας – Πικερμίου, η οποία μαζί με την Δώριδα Χιώτη και τον Γιώργο Τσαρνά, υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γιώργου Καλούδη, παρουσίασαν συνθέσεις και τραγούδια μεγάλων ελλήνων και ξένων συνθετών κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινο.

Πηγή Βίντεο: iRafina gr