Δήμος Μαλεβιζίου: Εργασίες και νέα πλατεία στη Ροδιά

0
359

Εργασίες διαμόρφωσης μιας νέας πλατείας στο κέντρο του οικισμού της Ροδιάς, προϋπολογισμού 33.000 €, πραγματοποιούνται από τη Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για εργασίες διαμόρφωσης του χώρου, τοποθέτησης αστικού εξοπλισμού και κατασκευής τοιχίων στήριξης των πρανών και αντιστήριξης πετρόκτιστων κτιρίων, που κρίθηκαν αναγκαίες έπειτα από την αγορά και κατεδάφιση ετοιμόρροπων κτισμάτων που είχε προηγηθεί, με σκοπό να δημιουργηθεί η νέα, μικρή πλατεία του οικισμού.

Τις εργασίες επιθεώρησε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής Κώστα Τριγώνη, τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Γιάννη Ντουλάκη και τον Πρόεδρο του οικισμού Γιάννη Στρατάκη.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα σημαντική παρέμβασή μας στη Ροδιά, ολοκληρώνεται. Αγοράσαμε και κατεδαφίσαμε ετοιμόρροπα κτίρια και δημιουργήσαμε μια μικρή αλλά γραφική πλατεία στην καρδιά του οικισμού, την οποία θα χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες.

Θα ήθελα για πολλοστή φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη βοήθειά του και σε αυτό το έργο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο, όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, όπως επίσης και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη για το πολύ καλό αποτέλεσμα».