Νέα πνοή στον αθλητισμό της Ραφήνας και του Πικερμίου

0
378
Μπουρνούς

Δύο μεγάλα αθλητικά έργα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ραφήνας και του Πικερμίου, προσφέροντας τους νέες αναβαθμισμένες δυνατότητες για άθληση, μπαίνουν πλέον σε φάση υλοποίησης.

Με κινήσεις της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου, κ. Ευάγγελου Μπουρνούς, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες δημοπράτησης των απαραίτητων εργασιών στο Δημοτικό Γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος»  και στο Νέου Αθλητικού Κέντρου στην οδό Αρίωνος, ενώ ολοκληρώνεται το Αθλητικό Κέντρο της Διώνης στο Πικέρμι.

Ο κ. Μπουρνούς αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Η δημοπράτηση των δύο μεγάλων προγραμματισμένων αθλητικών έργων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου είναι πλέον γεγονός.

Συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου δημοπρατήθηκε το έργο «Αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα» στο Δημοτικό Γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» ενώ στις 13 Ιουλίου η κατασκευή της α’ φάσης του Νέου Αθλητικού Κέντρου στην οδό Αρίωνος (θέση Διάκου Μάνδρες).

Ένα τρίτο μεγάλο αθλητικό έργο που αφορά στην κατασκευή και διαμόρφωση του Αθλητικού Κέντρου της Διώνης στο Πικέρμι, είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του και πραγματοποιείται με ιδίους πόρους του Δήμου. Παράλληλα, το Αθλητικό Κέντρο Διασταύρωσης Ραφήνας αποτελεί ήδη στολίδι και πόλο έλξης.

Τα έργα αυτά συνοδευόμενα από περιφερειακές παρεμβάσεις σε υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις (Γήπεδα Αντισφαίρισης Οχυρού, Δημοτικό Κολυμβητήριο, Κλειστό Γυμναστήριο) δημιουργούν ένα εκτεταμένο πλέγμα υποδομών που προωθούν τον μαζικό αθλητισμό και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, καθώς αναπτύσσονται γύρω τους πολλές παράλληλες δραστηριότητες.

Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην αναβάθμιση του τόπου μας.