Συναυλία – Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου από τον Δήμο Μαρκοπούλου

0
306

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) προσκαλούν το κοινό στη Συναυλία – Αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα στιχουργό, ποιητή και βραβευμένο συγγραφέα, Μάνο Ελευθερίου, την Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη

Την εκδήλωση, θα πλαισιώσει η Oρχήστρα του Mελετητή του ελληνικού τραγουδιού Σπύρου Κουρκουνάκη και οι ερμηνευτές Κώστας Μάντζιος και Γεωργία Γρηγοριάδου, ενώ θα υπάρξει και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου, ο Μάνος Ελευθερίου, έχει βάλει όσο λίγοι, τη σφραγίδα του στο ελληνικό τραγούδι για πολλές δεκαετίες, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα, όπως Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζηδάκις, Σ. Ξαρχάκος. Γ. Μαρκόπουλος, Σ. Κουγιουμτζής, Δ. Μούτσης, Γ. Σπανός, ενώ τα τραγούδια του, έχουν ερμηνεύσει όλοι σχεδόν, οι μεγάλοι Έλληνες ερμηνευτές!

Για μεγάλο διάστημα, ο Μάνος Ελευθερίου είχε συνδέσει το όνομά του και με τον Δήμο Μαρκοπούλου, κάνοντας εκπομπές στον τοπικό Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό!