Αλεξανδρούπολη: Πληρώματα από 8 χώρες συμμετέχουν στην 9η NOA Regatta 2017

0
338

Για 9η συνεχή χρονιά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης διοργανώνει τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Regatta, με τη συμμετοχή πληρωμάτων από 8 χώρες, από τις 24 μέχρι τις 28 Ιουλίου. Συμπαραστάτες στην διοργάνωση είναι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αναφέρει:

«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Regatta, που διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Είναι προφανές ότι η Regatta έχει καθιερωθεί στο διεθνή ιστιοπλοϊκό χώρο με περισσότερες από 120 συμμετοχές από 8 χώρες και προβάλλει την Αλεξανδρούπολη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια πόλη όπου οι καιρικές συνθήκες ανέμου που διαθέτει, την καθιστούν ιδανική για την ιστιοπλοΐα και για ανάλογες διεθνείς διοργανώσεις.
Καλούμε λοιπόν, όλους τους συνδημότες μας να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή διοργάνωση στο χώρο του λιμανιού. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές!»