Δήμου Αμαρίου: Αυλαία αύριο για το «Amari Green Festival 2017»

0
261

Το «Amari Green Festival 2017», ξεκινά αύριο Παρασκευή 21 Ιουλίου, στο χώρο της Σχολής Ασωμάτων Αμαρίου. Συνδιοργανώνεται από την  Περιφέρεια Κρήτης, Π.Ε. Ρεθύμνου, το Δήμο Αμαρίου, και  τα υπουργεία Πολιτισμού-Αθλητισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος-Ενέργειας.

Το φεστιβάλ που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 25 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί σε τέσσερα σημεία στην Σχολή Ασωμάτων, στο κέντρο του Δήμου Αμαρίου, ενώ πολλές παράλληλες δράσεις και δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στα χωριά του δήμου.

Ανάμεσα στις δράσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του, περιλαμβάνονται εκθέσεις παλαιών φωτογραφιών με θεματολογία τα πανηγύρια και τη διασκέδαση στα Αμαριώτικα χωριά, μαθήματα φωτογραφίας, κ.α.

Στο  «Amari Green Festival 2017» από φέτος, θέλοντας οι οργανωτές να επαναφέρουν τον ιστορικό ρόλο της Σχολής Ασωμάτων στη δημιουργία και διάχυση της γνώσης, διεξάγει εκπαιδευτικές δράσεις, ξεκινώντας με το Σχολείο Συνεταιριστικής Επιχειρηματικότητας.

Οι συμμετέχοντας στο Σχολείο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις για την ίδρυση, λειτουργία και ανάπτυξη μιας ΚΟΙΝΣΕΠ. Το Σχολείο περιλαμβάνει ομαδικά εργαστήρια επιχειρηματικού σχεδιασμού και επικοινωνίας που απαιτούν την ενεργή παρουσία και εργασία των συμμετεχόντων