Δήμος Ραφήνας Πικερμίου: Αναβαθμίζεται το Δημοτικό Γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος»

0
615
Μπουρνούς

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς για την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο «Αποξήλωση παλαιού τάπητα και εγκατάσταση νέου συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας Π. Σκούφος». Το έργο, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ με ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος», που περικλείεται από τις οδούς Νηρέως Πρωτέως, Χρήστου Μάντικα και Αραφηνίδων Αλών. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες προκειμένου το ποδοσφαιρικό γήπεδο να πληροί τις απαιτήσεις για διεξαγωγή επίσημων αγώνων. Το έργο περιλαμβάνει την αποξήλωση του παλαιού συνθετικού τάπητα, την προεργασία µε τη διαμόρφωση και ισοπέδωση της βάσεως για την απορροή των υδάτων, για την τοποθέτηση νέου σύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα.

Τέλος, επισημαίνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου