Στον διευθυντή της ΓΑΔΑ εξέθεσε τα προβλήματα του δήμου ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

0
835
Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Τον διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, Στρατηγό Αλκιβιάδη Ασημακόπουλο, επισκέφθηκαν την Πέμπτη (6 Ιουλίου 2017), ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος με τον Αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαμιχαήλ.

Ο Δήμαρχος εξέθεσε στον αστυνομικό Διευθυντή λεπτομερώς και εγγράφως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, κατά Δημοτική Ενότητα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η εγκληματικότητα, η παραβατικότητα, κυκλοφοριακά θέματα, η παράνομη στάθμευση και άλλα.

Επίσης ο Δήμαρχος ζήτησε διαβεβαίωση ότι το νέο ενοποιημένο αστυνομικό τμήμα του Δήμου θα είναι επαρκώς στελεχωμένο για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Τόνισε πως ειδικά κατά τους θερινούς μήνες που η περιοχή δέχεται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες τα προβλήματα αυτά αυξάνονται κατακόρυφα και υπάρχει ανάγκη για αυξημένα μέτρα πρόληψης και προστασίας της πόλης.

Ο Στρατηγός αφού άκουσε με προσοχή τα θέματα που απασχολούν την πόλη, ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την πολύ καλή συνεργασία της με τις αστυνομικές αρχές και δεσμεύτηκε να εντείνει τα μέτρα σε όλα τα σημεία εντός των ορίων του Δήμου αλλά και να αυξήσει τη δύναμη των στοχευόμενων περιπολιών.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος συναντήθηκαν με τον Διοικητή της Άμεσης Δράσης Αττικής, Ταξίαρχο Δημήτρη Στεργιόπουλο, ο οποίος με τη σειρά του υποσχέθηκε άμεση αντίδραση σε κάθε περιστατικό που θα αναφερθεί στην υπηρεσία του στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.