Δήμος Λαυρεωτικής: Δημοσιεύθηκε το πρόγραμμα του φεστιβάλ «Θορίκια 2017»

0
414

Το πρόγραμμα του πολιτιστικού φεστιβάλ «Θορίκια 2017» δημοσίευσε ο Δήμος Λαυρεωτικής.

Το φεστιβάλ που ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου φιλοξενεί ένα πλήθος από πολιτιστικές εκδηλώσεις μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Στη δήλωσή του ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά και παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, παρουσιάζουμε και φέτος έναν θεσμό για τον δήμο μας, το πολιτιστικό φεστιβάλ «Θορίκια 2017» .

Συνεχίζοντας αυτήν την προσπάθεια, την οποία αγκαλιάσατε με όλη σας την αγάπη, θα θέλαμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας και να σας προσφέρουμε καλλιτεχνικά, χορευτικά σύνολα, θεατρικές παραστάσεις μουσικά και άλλα ακούσματα, ικανά να σας ευχαριστήσουν και παράλληλα να σας εντυπωσιάσουν για την καλλιτεχνική τους αξία. Η συμβολή και η συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου μας στις τρέχουσες πολιτιστικές εκδηλώσεις υπήρξε καθοριστική και λειτούργησε ως αντίδοτο στα οικονομικά προβλήματα της εποχής μας.

Η τοπική κοινωνία χαίρεται πραγματικά που καταξιωμένοι στο χώρο τους καλλιτέχνες, αλλά και καλλιτέχνες που η ίδια η πόλη έχει γεννήσει θα λάβουν μέρος σε μια πανδαισία εκδηλώσεων, συναυλιών, παραστάσεων, προβολών και εκθέσεων που θα διοργανωθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στην πόλη μας και θα προσφέρουν στον επισκέπτη, αλλά και στο γηγενή κάτοικο της περιοχής μας ποιότητα και ψυχαγωγία.

Ιδιαίτερα μας χαροποιεί το γεγονός ότι μέσα από αυτό το πολιτιστικό φεστιβάλ θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους επισκεφθούν την περιοχή μας να γνωρίσουν από κοντά τον αδιαμφισβήτητο ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο που διαθέτει, καθώς και τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται, στοχεύοντας συνεχώς στην πρόοδο και την ανάπτυξη με αναβάθμιση που αποτελούν και το βασικό στόχο της δημοτικής αρχής.

Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων και ευελπιστούμε ότι μέσα από τις μικρές και μεγάλες «αποδράσεις» που επιλέξαμε να σας προσφέρουμε, θα συμβάλουμε στο μέτρο του δυνατού στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.»

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ