71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ – Η μεγαλύτερη ιππική γιορτή στην Ελλάδα έρχεται στο Μαρκόπουλο

0
453

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ενημερώνει τους δημότες της περιοχής ότι η «Ιπποδρομίες Α.Ε.», διοργανώνει και προσκαλεί στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, τη μεγαλύτερη ιππική γιορτή και Ιπποδρομία της χρονιάς, την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017, από τις 17:00.

Ειδικά για τους κατοίκους της πόλης του Μαρκόπουλου, προβλέπονται:
• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
• ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ
• ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
• ΔΩΡΕΑΝ Wifi
• ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
-ΑΛΟΓΑ.

Βόλτες με πόνυ και γνωριμία με άλογα. Μπορείτε να τα δείτε από κοντά, πόνυ και άλογα, να δοκιμάσετε να τα ιππεύσετε, να τα ταΐσετε και φυσικά να φωτογραφηθείτε μαζί τους.

-ΦΟΥΣΚΩΤΑ.
Ειδικά διαμορφωμένος χώρος με φουσκωτά και άλλα θεματικά παιχνίδια. Στίβος wipe out, απίθανο μπασκετάκι, rodeo, αλογάκια boing boing, τραμπολίνο και στάβλος με λούτρινα πόνυ.

-SHOW ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ.
Αθλητές της Ιππασίας θα παρουσιάσουν το θεαματικό άθλημα υπερπήδησης εμποδίων «SIX BARS».

-DIRT GAMES CHALLENGE – KARTCROSS SHOW.
Μετά τις Ιπποδρομίες, θα πραγματοποιηθεί ένα εντυπωσιακό show μηχανοκίνητου αθλητισμού Dirt Games Challenge, με kartcross οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς, στην ειδικά σχεδιασμένη πίστα, στο εσωτερικό του Στίβου.

Τα KartCross είναι χωμάτινες φόρμουλες, πισωκίνητες, μονοθέσιες, 130 ίππων. Στο τιμόνι δε, των εντυπωσιακών μονοθέσιων, θα βρεθούν καταξιωμένοι οδηγοί αγώνων αυτοκινήτου, όπως είναι οι Λάμπρος Αθανασούλας, Γιώργος Ζυμαρίδης, Κώστας Σωτηρόπουλος και Λευτέρης Σωτήρχος.

-Ippodromos_Wifi.
Όσοι συνδεθούν στο Δωρεάν wifi του χώρου, θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μια τηλεόραση Samsung 50’’ Smart 4K TV, προσφορά της εταιρίας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

-ΜΕΤΑΦΟΡΑ.
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ:
17:00 & 18:30 (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 20:00 & 21:00)
ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΤΕΛ & ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ.
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ:
17:45 & 19:15 (ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 20:45 & 21:30)
ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: S/M ΓΕΓΟΣ (παλιός) & Α/Τ Π.ΡΑΦ