Ο Δημήτρης Καμπόσος «αποχαιρετά» τον πρώην δήμαρχο Άργους, Δημ. Παπανικολάου

0
608
Δημήτρης Καμπόσος, Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών
Δημήτρης Καμπόσος, Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών

Την θλίψη του για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Άργους, Δημήτρη Παπανικολάου εξέφρασε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, κ. Δημήτρης Καμπόσος.

Ο κ. Καμπόσος βρίσκεται από χθες Κυριακή εκτός Αργολίδας για ανειλημμένη προ πολλών ημερών υποχρέωση του δήμου. Αμέσως μόλις έμαθε το δυσάρεστο νέο για το θάνατο του πρώην δημάρχου Δημήτρη Παπανικολάου, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Άργους Μυκηνών ζητώντας την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έκδοση ψηφίσματος και συντόνισε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες.

Απέστειλε δε τον ακόλουθο ύστατο χαιρετισμό:

«Ενώνω αυτή την ώρα τη θλίψη μου μαζί με όλους εσάς σε αυτό το τελευταίο αντίο σε ένα ΜΕΓΑΛΟ άνδρα και λυπάμαι ειλικρινά που αυτή την ώρα βρίσκομαι σε για ανειλημμένη προ πολλών ημερών υποχρέωση του δήμου μας πολύ μακριά. Επιθυμούσα ειλικρινά αυτή την ώρα να είμαι εκεί και να προσευχηθώ μαζί σας.

Το Άργος σήμερα αποχαιρετά για την τελευταία του κατοικία τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομα του ως Δήμαρχος με σειρά έργων που έκαναν σαφώς καλύτερη τη ζωή των δημοτών που υπηρέτησε για 12 χρόνια.

Το Άργος αποχαιρετά με μεσίστιες τις σημαίες του έναν ευπατρίδη δήμαρχο που στις εκλογικές μάχες μας δίδαξε ήθος και στις διεκδικήσεις για τον τόπο τον αγώνα για το περισσότερο και το καλύτερο.

Αντίο Δήμαρχε ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

Δημήτρης Καμπόσος».