Δήμος Κηφισιάς: Με επιτυχία το 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού του Δήμου

0
322

Με την  ομάδα « You know who» να παραλαμβάνει το τρόπαιο του νικητή, μια φιλοτεχνημένη πυξίδα έτοιμη να δείξει το δρόμο για το επόμενο παιχνίδι, ολοκληρώθηκε το 2ο Κυνήγι Θησαυρού Δήμου Κηφισιάς.

Το παιχνίδι  οργανώθηκε για δεύτερη χρονιά από την Διεύθυνση Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης & Πληροφορικής με την συμβολή στους ευρηματικούς γρίφους του Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών  του Δήμου μας.

Το «2ο Κυνήγι Θησαυρού» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 με το αρχηγείο να βρίσκεται στο καταπράσινο Άλσος Κηφισιάς. Μετά από πέντε ώρες παιχνιδιού και επίλυσης γρίφων η ομάδα« You know who» βρήκε το πολυπόθητο θησαυρό. Σημειώνουμε πως είχε προηγηθεί διαδικτυακή προετοιμασία μέσω της σελίδα «Θησαυρίτες Κηφισιάς» όπου οι κυνηγοί…δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους.

Είκοσι ομάδες είχαν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι ανάμεσα τους μια οικογένεια με τα παιδιά τους, μια ομάδα από άτομα όλων των ηλικιών αλλά και παλαιοί γνώριμοι από το περσυνό παιχνίδι που είχαν εντυπωσιαστεί από την περιπέτεια και την περιπλάνηση σε ιστορικά σημεία και κτήρια της Κηφισιάς και της Νέας Ερυθραίας.

Ο θησαυρός ήταν κρυμμένος στο σημείο εκκίνησης του παιχνιδιού στο Άλσος Κηφισιάς, όπου έγινε και η απονομή του επάθλου από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας κ. Ευάγγελο Αυλήτη. Ο κ. Αυλήτης δεσμεύθηκε πως το κυνήγι θα συνεχιστεί  προκειμένου να μαθαίνουμε την ιστορία του Δήμου μας …παίζοντας.