Δήμος Αγρινίου: Συνάντηση Μπακογιάννη – Παπαναστασίου

0
330

Η βουλευτής  της ΝΔ και Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνάντηση της κ.  με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, ζήτησε να ενημερωθεί για τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής:  .

«Συγχαρητήρια Δήμαρχε. Η πόλη έχει αλλάξει. Αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και η οποία δυστυχώς προσκρούει στα γνωστά γραφειοκρατικά προβλήματα της συγκεκριμένης κυβέρνησης. Ήθελα να ενημερωθώ από εσάς έτσι ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε τον βηματισμό μας και να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολιτική μας για την αυτοδιοίκηση».

Ο Γιώργος Παπαναστασίου  ευχαρίστησε την κ. Μπακογιάννη για την  επίσκεψή της :«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε την      κ. Μπακογιάννη η οποία αποτελεί μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά και  για την χώρα.  Επειδή υπήρξε επιτυχημένη  αυτοδιοικητικός, ως Δήμαρχος της πρωτεύουσας,  μπορεί να καταλάβει  σε ποιο σημείο  σήμερα έχουν καταντήσει την Τ.Α. Τα οικονομικά των δήμων είναι σε τραγική κατάσταση  και προσπαθούμε με χρηστή διαχείριση να αποδώσουμε στους δημότες ότι καλύτερο για τα δεδομένα της εποχής. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να εκθέσουμε τα αιτήματα μας».