Δήμος Ναυπλιέων: Επίσκεψη αποστολής του Δήμου στα γραφεία ΕΟΤ της Νέας Υόρκης

0
372

Επίσκεψη στα γραφεία  του ΕΟΤ Αμερικής, στη Νέα Υόρκη, πραγματοποίησαν την Πέμπτη το πρωί, 25 Ιανουαρίου 2018, τα μέλη της αποστολής του Δήμου Ναύπλιέων ,που θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο Ναυπλιέων στην παγκόσμια έκθεση The New York Times Travel Show που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη από τις 26 έως τις 28 Ιανουαρίου 2018. Τα μέλη της αποστολής συναντήθηκαν με την Διευθύντρια του ΕΟΤ στην Αμερική, κυρία Γρηγορία (Γκρέτα) Καματερού, καθώς και με τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ελλάδας, κύριο Ιωάννη Μπουμπούκη. Η κυρία Καματερού εξέφρασε τη χαρά της και την ικανοποίησή της για την συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στο εκθεσιακό περίπτερο του ΕΟΤ στην μεγάλη έκθεση The New York Times “Travel Show” και επεσήμανε την πρόθεσή του ΕΟΤ Αμερικής να προωθήσει το Δήμο Ναυπλιέων ως ενάν από τους κορυφαίους  τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Ναυπλιέων την ευχαρίστησαν για το θερμό καλοσώρισμά της και τη στήριξή της στον Δήμο Ναυπλιέων καθ” όλη την διάρκεια προετοιμασίας της έκθεσης και εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι η συμμετοχή του Δήμου Ναυπλιέων στην συγκεκριμένη έκθεση θα αναδείξει τον Δήμο Ναυπλιεών ως top quality destination στην Αμερικανική αγορά και θα αυξήσει την επισκεψιμότητα των Αμερικανών τουριστών στον Δήμο Ναυπλιέων. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κ. Δημήτρης Κωστούρος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κυρία Καματερού και την αποστολή του Δήμου. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία και εξέφρασε την βεβαιότητα του για τα θετικά προς όφελος του Δήμου Ναυπλιέων αποτελέσματα.

Εν συνεχεία, η αποστολή επισκέφθηκε το εκθεσιακό κέντρο, όπου στεγάζεται η έκθεση, προκειμένου να προετοιμάσει τον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Ναυπλιέων, ο οποίος βρίσκεται στον εύρυτερο εκθεσιακό χώρο του ΕΟΤ.

Σήμερα στις 2 το μεσημέρι, ώρα Αμερικής, οπότε και θα ανοίξουν  οι πύλες της εκθεσης, τα μέλη της αποστολής θα υποδεχθούν μεγάλους tour operators απ” όλον το κόσμο και θα συμμετέχουν στη συνέντευξη τύπου που θα πααχωρήσει ο ΕΟΤ στα Αμερικανικά ΜΜΕ.