Δήμος Μαλεβιζίου: Δωρεά της Διοίκησης του ξενοδοχείου Agapi Beach στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

0
269
Η διοίκηση του ξενοδοχείου Agapi Beach επισκέφθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου προσφέροντας τρόφιμα σε 170 οικογένειες του Δήμου Μαλεβιζίου

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο αποφάσισε η διοίκηση του ξενοδοχείου Agapi Beach στην Αμμουδάρα, μέλος του ομίλου Sbokos Hotels, να γιορτάσει τα 40 χρόνια λειτουργίας του.

Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου  ο Γενικός Δ/ντης του Ομίλου Sbokos Hotels Χαράλαμπος Φωσκολάκης, ο Δ/ντης Ανθρώπινου Δυναμικού Μενέλαος Μποκέας και ο Γενικός Δ/ντης του ξενοδοχείου Agapi Beach Δημήτρης Στρατίκης επισκέφτηκαν τον χώρο που στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου προσφέροντας τρόφιμα σε 170  οικογένειες του Δήμου Μαλεβιζίου που καλύπτονται από τη Δομή.

Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά τα στελέχη της εταιρείας «Θέλοντας να τιμήσουμε την υποστήριξη, τη συνεργασία και την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας προς το ξενοδοχείο όλα αυτά τα χρόνια της κοινής πορείας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου αποφάσισε να προσφέρει τρόφιμα σε 170 οικογένειες του Δήμου Μαλεβιζίου που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε η μικρή αυτή προσφορά να δώσει  χαρά στις οικογένειες αυτές και την δυνατότητα να περάσουν με  αξιοπρέπεια τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τη διοίκηση του Ομίλου Sbokos Hotels για την προσφορά της, τονίζοντας: «Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την οικογένεια Σμπώκου για τη σημαντική της δωρεά και να ευχηθώ να είναι όλοι γεροί και δυνατοί για να εορτάζουν για πολλά – πολλά ακόμα χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι εδώ και 7 χρόνια, η κοινωνική ευαισθησία και η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη επιχειρήσεων του τόπου μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε απαραίτητα αγαθά σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Όπως έχω ξαναπεί, μακάρι όλες αυτές οι δομές να ήταν αχρείαστες. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, θα είμαστε στο πλευρό κάθε αδύναμου οικονομικά συνανθρώπου μας, με όλες μας τις δυνάμεις».