Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος: Ξεκινά άμεσα η ανέγερση του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας

0
493

Υπεγράφη την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, η σύμβαση μεταξύ των ΚΤΥΠ Α.Ε. και της εταιρείας ΑΕΤΕΘ Α.Ε. που αφορά την ανέγερση των νέων κτιρίων του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας στο οικόπεδο του πρώην ΕΣΠΕΡΟΥ (φουγάρο). Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και εντός 780 ημερών, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση, η πόλη μας θα αποκτήσει δύο υπερσύγχρονα σχολεία ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η έναρξη της ανέγερσης των δύο σχολείων δικαιώνει τον αγώνα που ξεκίνησαν οι Σύλλογοι Γονέων των σχολείων με την ενεργή και ουσιαστική συμπαράσταση των μαθητών, των διδασκόντων, των κατοίκων και  των φορέων της πόλης μας την άνοιξη του 2014.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου και την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Κυπριανίδου, που υλοποίησαν τη δέσμευσή τους για χρηματοδότηση του έργου μέσω του ΠΕΠ Αττικής, καθώς και την Πρόεδρο των ΚΤΥΠ Α.Ε. κ. Κοντούλη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΚΤΥΠ κ. Καραγιάννη και το μέλος του ΔΣ των ΚΤΥΠ κ. Πολίτου για την άμεση ένταξη των σχολείων στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων των ΚΤΥΠ.