Θέρμη: Όλα είναι έτοιμα για τη 2η Ανάβαση Λιβαδίου αυτό το Σαββατοκύριακο

0
328

Ένα εντυπωσιακό θέαμα υπόσχεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου 2017 στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού η 2η Ανάβαση Λιβαδίου, αρωγός του οποίου είναι ο Δήμος Θέρμης.

Εκατοντάδες θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δοκιμαστικά και την διεξαγωγή του αγώνα της 2ης Ανάβασης Λιβαδίου σε μία ορεινή διαδρομή που θα εντυπωσιάσει.

Τον αγώνα της 2ης Ανάβασης, πέρα από τον Δήμο Θέρμης,  υποστηρίζουν η τοπική κοινότητα Λιβαδίου , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης , οι άνθρωποι και επαγγελματίες της Θέρμης καθώς και οι εθελοντές της πολιτικής προστασίας Θέρμης – Λιβαδίου. Διοργανωτής είναι ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 23 Ιουνίου με εικοσιεννέα πολύ δυνατές συμμετοχές που θα παραταχθούν στη γραμμή εκκίνησης της Ανάβασης και όλα είναι πλέον έτοιμα, για τον 3ο γύρο του κυπέλλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος με το ενδιαφέρον όλων να στρέφεται την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη, στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την υπέροχη περιοχή του Λιβαδίου. Πρόκειται για έναν συναρπαστικό αγώνα που θα διεξαχθεί σε μία διαδρομή μήκους 3,970 χιλιομέτρων και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων επισκεπτών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει:

Σάββατο 01 Ιουλίου 2017

08:30 – 10:00 Διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στον χώρο του ServicePark – Pits

11:00 Επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά (Η ειδική θα κλείσει στις 10:00 το πρωί).

Η Κυριακή 02 Ιουλίου περιλαμβάνει το πρώτο αγωνιστικό κομμάτι που θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί. Η τελετή λήξης και απονομής επάθλων στους νικητές της 2ης Ανάβασης θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα, στην Κεντρική Πλατεία του Λιβαδίου. Να σημειωθεί τέλος, ότι ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα μεταδώσει τη 2η ΑΝΑΒΑΣΗ ΛΙΒΑΔΙΟΥ διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο με 3 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε εκκίνηση, μέσο της ειδικής και στον τερματισμό. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά την Ανάβαση αρκεί να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.soaave.gr.