Δήμος Ωραιοκάστρου: Ξεκινούν τα μαθήματα της θεατρικής ομάδας ενηλίκων

0
251

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του δήμου Ωραιοκάστρου ξεκινά για τη νέα θεατρική σαιζόν τα μαθήματα υποκριτικής της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του δήμου, η οποία θα δουλέψει πάνω σε ένα καινούριο έργο, το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει τα γνωστά, επιτυχημένα μονοπάτια όλων των προηγούμενων επιτυχιών.

«Ξεκινάμε τη διδασκαλία νέου θεατρικού έργου εγκαινιάζοντας τη νέα μας θεατρική σαιζόν. Αρχίζουμε με βιωματικά σεμινάρια με θεματικές: Τρόπος προσέγγισης της ψυχολογίας του θεατρικού ήρωα, Δημιουργία ρόλων, Ερμηνεία συναισθημάτων», τονίζει η σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου, ηθοποιός Νέλλυ Δελή και συμπληρώνει: «Ανοίγουμε τη θεατρική μας αυλαία και καλούμε νέους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να διδαχθούν την τέχνη της έκφρασης! Δεν απαιτείται τίποτα περισσότερο από την αγάπη, την αφοσίωση και την πειθαρχία. Κατά τη διάρκεια των δωρεάν μαθημάτων διδάσκεται υποκριτική, ορθοφωνία, εκφορά του λόγου, έκφραση συναισθημάτων, στοιχεία κίνησης και αυτοσχεδιασμός».

Τα μαθήματα της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 21.00 – 24.00 μ.μ. στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο.