Στη Βουλή φέρνει η Άννα Καραμανλή το μπάχαλο με τα ηλεκτρονικά εισιτήρια

0
147

Ερώτηση για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού από την διαδικασία έκδοσης των ηλεκτρονικών καρτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κατέθεσε προς τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη η Βουλευτής Β’ Aθηνών με τη Ν.Δ. και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Άννα Καραμανλή.

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών αφού επισημαίνει την αναγκαιότητα της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτήριου και του εκσυγχρονισμού του συστήματος επιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τονίζει την προχειρότητα με την οποία το Υπουργείο σχεδίασε την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου προκαλώντας την άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Επίσης η κα Καραμανλή αναφέρει στην ερώτησή της ότι η ηγεσία του Υπουργείου , δεν μερίμνησε για την έγκαιρη και επαρκή ενημέρωση των πολιτών και μετέφερε την ευθύνη για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους υπαλλήλους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς , οι οποίοι με τη σειρά τους κάνουν λόγο για σημαντικές αδυναμίες του τεχνικού συστήματος και καταγγέλλουν ελλειπή τεχνική υποστήριξη από την ανάδοχο εταιρεία.