Περιφέρεια Πελοποννήσου: Απαντήσεις από το Υπ. Υποδομών για την μελέτη διάβρωσης του Κορινθιακού ζητά ο Π. Τατούλης

0
288
Τατούλης
Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Απαντήσεις από το Υπουργείο Υποδομών για το διαγωνισμό της μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης του Κορινθιακού κόλπου ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.

“Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών οφείλουν να μας απαντήσουν σε ποιά φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τη μελέτη της αντιμετώπισης της διάβρωσης για τον Κορινθιακό κόλπο” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν μελέτες και έργα που υπόσχονται στελέχη της Κυβέρνησης.

Ο κ. Τατούλης, αφού έθεσε το ερώτημα, ποια είναι η ειδική σχέση του Γενικού Γραμματέα και του Πανεπιστημίου Πατρών και ποια η σύνδεση με τη μελέτη για τον Κορινθιακό, τόνισε ότι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Περιφερειακή αρχή είναι αυτή που διεκδικεί και επιτυγχάνει την υλοποίηση έργων ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας της Πελοποννήσου.