Λαϊκή συνέλευση στη Λίνδο της Ρόδου για την απαγόρευση πολιτικών γάμων στον ναό του Αγίου Παύλου

0
389

Λαϊκή συνέλευση, για την απαγόρευση των πολιτικών γάμων στον αύλειο χώρο του Ναού του Αγίου Παύλου, πραγματοποιείται σήμερα στη Λίνδο, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, του Δημάρχου Ρόδου, του Μητροπολίτη, αλλά και εκπροσώπων Tour Operators.

Η απόφαση του Μητροπολίτη να απαγορεύσει τους πολιτικούς γάμους στον προαύλιο χώρο του Αγίου Παύλου της Λίνδου, προέκυψε ύστερα από τις άσεμνες φωτογραφίες νεόνυμφων Βρετανών, οι οποίοι με φόντο τον γραφικό τοπίο έξω από το ναό πόζαραν κάνοντας στοματικό σεξ, σε μια νέα αμφιλεγόμενη μόδα των social media! Οι ερωτικές περιπτύξεις των νεονύμφων προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, που έκανε λόγο για υποβάθμισης της περιοχής και προσβολή του ιερού χώρου.

Ωστόσο, η απαγόρευση πολιτικών γάμων έξω από το προαύλιο της εκκλησίας προκάλεσε την αντίδραση των tour operators, οι οποίοι προβλέπουν πως τα έσοδά τους θα μειωθούν δραματικά. Όπως έγινε γνωστό, το 2018 υπάρχουν προγραμματισμένοι περίπου 500 πολιτικοί γάμοι από διάφορες χώρες τους οποίους διοργανώνουν μεγάλοι Tour Operators ενώ υπάρχουν κρατήσεις μέχρι και το 2020.