Θ. Αμπατζόγλου : Υποψήφιος για τον Δήμο Αμαρουσίου με την στήριξη της Ν.Δ.

0
470

«Η απόφασή μου να διεκδικήσω τον δήμο Αμαρουσίου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, πηγάζει από την αυθόρμητη και μαζική παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και συμπολιτών. Όλοι μας αγαπάμε το Μαρούσι, ζούμε και εργαζόμαστε εδώ και επιθυμούμε να παλέψουμε συλλογικά για να κάνουμε την πόλη μας μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή και ανθρώπινη πόλη στο κατώφλι της νέας εποχής» αναφέρει στο κείμενο της υποψηφιότητας του.

«Όλοι εμείς που αγαπάμε το Μαρούσι, αποφασίσαμε να δώσουμε τις δυνάμεις μας, τις γνώσεις, την εμπειρία και την ενεργητικότητά μας προς όφελος των δημοτών πέρα από κομματικά στεγανά και άγονες μικρότητες» σημειώνει ο κ. Αμπατζόγλου, προσθέτοντας ότι η επαγγελματική, επιστημονική, κοινωνική και πολιτική διαδρομή του είναι γνωστή σε όλους.

«Πιστεύω ότι η πορεία του καθενός που ασχολείται με τα κοινά, πρέπει να αξιολογείται. Οι θέσεις μας, η στάση μας, οι πράξεις μας είναι η ταυτότητά μας» δηλώνει, προσθέτοντας ότι τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη «προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συνεργασία για την νικηφόρα πορεία προς τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές».

«Πάνω από όλα μας ενδιαφέρουν οι πράξεις και το αποτέλεσμα. Όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε δράση και προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι για τον τόπο μας, για την πόλη μας, για μας και τα παιδιά μας» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Αμπατζόγλου.

(Πηγή : www.naftemporiki.gr)