Δήμος Σερρών : Ευχαριστήρια Επιστολή

0
321

Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και με συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 360 και τις 300 αντίστοιχα πραγματοποιήθηκαν στην πόλη των Σερρών το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Μαρτίου 2018, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Πανπαίδων και Πανκορασίδων και το Πρωτάθλημα, όλων των κατηγοριών, Ορεινής Ποδηλασίας Βορείου Ελλάδος.

Το τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια:

α)  Την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, τον αθλητικό σύλλογο «Διογένης», τον παλαιστικό σύλλογο Καλών Δένδρων και τους σερραίους προπονητές πάλης Χρήστο Γάτσιο και Χαράλαμπο Ελησιάδη.

β) την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης,  τον ποδηλατικό σύλλογο «Μαχητής Σερρών» και ιδιαιτέρως τα μέλη του συλλόγου Γιώργο Θεοδωρίδη και Βασίλη Χορτομάρη.

γ) Την Ελληνική Αστυνομία, την Τροχαία Σερρών και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

δ)  Τον Ερυθρό Σταυρό, την ΕΡΤ Σερρών και τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ε)  Τον υπεύθυνο του θερινό κινηματογράφου Άκη Μορφακίδη, το τμήμα πληροφορικής του Δήμου Σερρών και ιδιαίτερα τον Γιώργο Τσακιρίδη καθώς και τους εθελοντές των δύο διοργανώσεων.

Η συμμετοχή, η υπεύθυνη συνεργασία και η αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση όλων των ανωτέρω οδήγησε στην επιτυχή  έκβαση των αγώνων, στη διάδοση του αθλητικού ιδεώδες και στη διαφήμιση του τόπου μας.

Στην πόλη των Σερρών το Σαββατοκύριακο βρέθηκαν πάνω από 2000 επισκέπτες, (αθλητές, προπονητές, πληρώματα και μέλη ομάδων, σύνοδοι και φίλαθλοι) οι οποίοι συμμετείχαν ή παρακολούθησαν τα δύο πολύ μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Το τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών