Δήμος Πλατανιά : Πρόσκληση Platanias Citylab

0
289

Με ιδιαίτερη χαρά έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στο 1ο Platanias #citylab*, το πρώτο συμμετοχικό εργαστήριο καινοτομίας & e- διακυβέρνησης, που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά στις 27 Απριλίου 2018, στο Ξενοδοχείο Minoa Palace Resort (Πλατανιάς Χανίων).

Το Platanias #citylab έχει  ως στόχο, αφενός την παρουσίαση των νέων ψηφιακών υπηρεσιών του Δήμου Πλατανιά και αφετέρου την έναρξη μιας δημιουργικής συζήτησης με πολίτες και επιχειρήσεις για την ανάδειξη της χρησιμότητας των τεχνολογικών εργαλείων στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην τοπική ανάπτυξη και ταυτόχρονα την ανάδειξη καλών πρακτικών στους ως άνω τομείς από τους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού.

Το #citylab μπορεί να το παρακολουθήσει δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης, επιχειρηματίας, στελέχη και υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, στελέχη οργανισμών του δημοσίου ή εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και γενικά όποιος θέλει να συμβάλλει για τη βελτίωση του τόπου και την τοπική ανάπτυξη, με εργαλείο τις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογίες.

Συνημμένα σας αποστέλλω το πρόγραμμα της εκδήλωσης, για ενημέρωση τόσο δική σας όσο και των αρμόδιων στελεχών του φορέα σας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ

Δήμαρχος Πλατανιά