Δήμος Πεντέλης : Τελετή Λήξης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Erasmous+ (STAY 3E)

0
851

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού προγράμματος ERASMUS+ (STAY 3E) με τίτλο: «Οικολογία-Ευρωπαϊκή Διάσταση-Επιχειρηματικότητα» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δ.Κ. Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιδήμαρχο κο Ηλία Βιλιώτη συνεχάρη τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δ.Κ. Μελισσίων κ. Βελισσάριο Ψυχογιό, για την άρτια οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος και χαιρέτησε τους εκπαιδευτικούς των πέντε (5) ευρωπαϊκών χωρών (Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Πολωνίας, Ρουμανίας) που συμμετείχαν στο πρόγραμμα

ERASMUS+ λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενηθούν στο σχολείο του Δήμου μας εκπρόσωποι ευρωπαϊκών χωρών στέλνοντας μηνύματα συνεργασίας όχι μόνο σε επίπεδο εκπαίδευσης αλλά και σε εθνικό επίπεδο και απένειμε ως ανάμνηση της επίσκεψης  πλακέτα του Δήμου μας με το έμβλημα της πόλης μας, το πράσινο Πεντελικό βουνό, τον ήλιο της Αττικής και τον Παρθενώνα, το σύμβολο της Δημοκρατίας.