Δήμος Παλαιού Φαλήρου: «Ένα Τραγούδι για την Βρίσα Λέσβου»

0
482
Χατζηδάκης Παλαιό Φάληρο
Διονύσης Χατζηδάκης, Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου

Την αλληλεγγύη τους στους κατοίκους της Βρίσας Λέσβου, η οποία δέχθηκε το χτύπημα του Εγκέλαδου στον μεγάλο σεισμό της 12ης Ιουνίου, αποφάσισε να δείξει ο ∆ήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, ∆ιονύσης Χατζηδάκης και το Τµήµα Πρόνοιας του ∆ήµου Παλαιού Φαλήρου.

Έτσι, σε συνεργασία µε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας,  προσκαλούν τους πολίτες στην Μουσική Εκδήλωση Αλληλεγγύης «Ένα Τραγούδι για την Βρίσα Λέσβου» που θα πραγµατοποιηθεί την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:30 στον Προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Φλοίσβος» (Λεωφ. Ποσειδώνος).

Προσδοκία όλων είναι µέσα από την όµορφη αυτή µουσική βραδιά και µε όχηµα τις µελωδίες που θα χαρίσουν τα µουσικά σχήµατα που συµµετέχουν εθελοντικά, να υπάρξει μια ουσιαστική προσφορά, ώστε έµπρακτα να δείξουµε όλη την αλληλεγγύη στους συνανθρώπους µας από τη Βρίσα Λέσβου που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισµό.

Για τον σκοπό αυτό, στον χώρο, θα υπάρχει κουτί προαιρετικής οικονοµικής ενίσχυσης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρισαγωτών Αθήνας. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταµετρηθεί από επιτροπή που θα αποτελείται από φορείς που υπογράφουν σχετικό µε την εκδήλωση
κείµενο.

Ο δήμος Παλαιού Φαλήρου  προσκαλεί το κοινό να τιµήσει µε την παρουσία σας την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση και να ενισχύσετε τον σκοπό µας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.