Δήμος Κορυδαλλού : Ετήσια γιορτή των τμημάτων ανοιχτής προστασίας ηλικιωμένων

0
395

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση παρουσίασης των ομαδικών δραστηριοτήτων των Τμημάτων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού.

Στα τμήματα λειτουργούν κάτω από την επίβλεψη έμπειρων και εξειδικευμένων επιμορφωτών ομάδες δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων, θεάτρου, χορωδίας, παραδοσιακών χορών και γυμναστικής χορογραφίας- χοροκίνησης, που παρουσίασαν τη δουλειά τους.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης, τόνισε ότι η κοινωνική πολιτική αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, ενώ συνεχάρη τα μέλη των ομάδων γιατί με τη συμμετοχή και τη ζωντάνια τους αποτελούν παράδειγμα δύναμης και θετικής παρουσίας στα δρώμενα της πόλης. 


Την εκδήλωση άνοιξε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Τρίτης Ηλικίας, Ηλίας Κοσμίδης, ο οποίος ανέφερε ότι τα έξι τμήματα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων που λειτουργούν σε όλες τις γειτονιές, προσφέρουν δημιουργική διέξοδο σε εκατοντάδες δημότες της Τρίτης Ηλικίας, σε μια εποχή που την έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Το σθένος ψυχής, ζωντάνιας και αγάπης για τη ζωή χειροκρότησαν, ανάμεσα σε πολύ κόσμο, η βουλευτής Β΄Πειραιά Εύη Καρακώστα, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Διακάτου και Ελευθερία Κωτσίδου, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παύλος Γερακάρης, Γιώργος Μακρυνός και Δημήτρης Χριστοφορίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μελάς, Γιώργος Βιδάλης, Γιώργος Γκόγκος, Γιώργος Δημόπουλος και Φίλιππος Θεοφιλίδης.