Δήμος Καντάνου-Σελίνου : «Αναβάθμιση Δημοτικής Οδού Παλαιόχωρας – Κουντούρας»

0
420

Υπογράφτηκε την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στα γραφεία του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, η Σύμβαση για το Έργο «Αναβάθμιση Δημοτικής Οδού Παλαιόχωρας – Κουντούρας» μεταξύ του Δημάρχου Αντωνίου Περράκη και του Προέδρου της Εταιρείας ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. Γεωργίου Συνατσάκη.

Το έργο προϋπολογισμού 6.450.000,00€ με το ΦΠΑ, περιλαμβάνει την βελτίωση του υπάρχοντος δρόμου Παλαιόχωρα – Κουντούρα, την κατασκευή πεζοδρομίου και ποδηλατόδρομου, τον ηλεκτροφωτισμό καθ΄ όλο το μήκος του δρόμου, την προστασία των πρανών στην περιοχή του Ψηλού Βόλακα καθώς και έργα αποχέτευσης ακαθάρτων προς τον χώρο του Βιολογικού.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Αλυγιζάκης, οι Αντιδήμαρχοι Στέλλα Αλφιέρη, Γιώργος Βακάκης και Νίκος Φιωτοδημητράκης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σελίνου Ιωάννης Βαρδουλάκης, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Εταιρείας Αικατερίνη Καλαϊτζάκη-Περράκη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλέξανδρος Τρακάκης και Πολύδωρος Μαρκουλάκης, οι προϊστάμενοι της Τεχνικής και Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Παναγιώτης Αλειφέρης και  Γεώργιος Τζατζιμάκης καθώς και ο σύμβουλος του Δημάρχου Εμμανουήλ Κοτρωνάκης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) και προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες.

Το έργο αυτό είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο έργο που θα επηρεάσει σημαντικά τόσο τον αγροτικό τομέα όσο και τον Τουρισμό στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου.