Δήμος Ηρακλείου Αττικής : Εκατοντάδες παιδιά του Δήμου συμμετείχαν στο φετινό Τουρνουά Milko 3X3

0
466

Στάση… Ηράκλειο έκανε για ακόμα μια χρονιά το πανελλήνιο Τουρνουά Μπάσκετ Milko 3Χ3. Γύρω στα 600 παιδιά, αγόρια και κορίτσια έως 17 ετών, συμμετείχαν στους αγώνες 3on3 που διοργάνωσαν η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στα γήπεδα μπάσκετ του 1ου Γυμνασίου της πόλης, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Οι ομάδες που συμμετείχαν αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε αγώνες μονής μπασκέτας σε κατηγορίες για όλες τις παιδικές ηλικίες, καθώς και σε διαγωνισμό ελευθέρων βολών και τριπόντων.

Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Μάριος Δογάνης (δημοτικό) και η Φάνια Δρακοπούλου (γυμνάσιο-λύκειο) και στον διαγωνισμό τριών πόντων ο Νεκτάριος Μυστικός (δημοτικό) και ο Νίκος Κουτσιούμπας (γυμνάσιο – λύκειο).

«Λένε ότι τα σημερινά παιδιά προτιμούν να κάθονται μπροστά από μια οθόνη παρά να βγουν έξω και να παίξουν. Να που δεν είναι αλήθεια. Όταν τους δίνεις ερεθίσματα και αφορμές ανταποκρίνονται», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

«Στον Δήμο συνεχίζουμε την προσπάθεια για να τονώσουμε και να ενισχύσουμε τα προγράμματα Αθλητισμού. Είτε με τις δικές μας δυνάμεις, είτε σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οργανισμούς και παράγοντες του τόπου, προάγουμε τον ερασιτεχνικό αλλά και τον τοπικό επαγγελματικό αθλητισμό», τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Ραντεβού του χρόνου, στο επόμενο Τουρνουά με ακόμα περισσότερες συμμετοχές…