Δήμος Ηλιούπολης : Γονείς παιδιά και περιβάλλον

0
439

Παρασκευή 8 Ιουνίου 18:00 – 21:00 Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Οι χρήστες του Mev Ηλιούπολης οργανώνουν εκδήλωση για το Περιβάλλον την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Ο καθηγητής περιβάλλοντος Δρ. Αντώνης Γάκης θα μιλήσει για την αξία της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στη μείωση και τη διαχείριση των αστικών απορριμμάτων από τις 18:00 έως τις 19:00

Αμέσως μετά, θα παρουσιαστεί από τον ίδιο και την ομάδα του η θεατρική παράσταση “Οι Φύλακες της Φύσης” περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος , βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Αντώνη Γάκη .

18:00 – 19:00 

Ομιλία ” η αξία της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στη μείωση και τη διαχείριση των αστικών αποριιμάτων ”

Δρ. Αντώνης Γάκης καθηγητής περιβάλλοντος

19:00 – 21:00 

Θεατρική παράσταση ” Οι Φύλακες της φύσης ”

Η παράσταση:

Ο Άκης ο Περιστεράκης, το Σκυριανό πόνι που τον λένε Αντώνη, ο Βαγγέλας ο Σαρδέλας.

Ένα ταξίδι με το μήνυμα της φωτοκύκλωσης για την ανακύκλωση των λαμπτήρων και των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, μία εκστρατεία για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στόχος της εκδήλωσης των χρηστών του MEV Ηλιούπολης είναι να μάθουν οι μικροί μαθητές και να θυμηθούν οι γονείς την αξία και την αναγκαιότητα της προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από δράσεις απλές – διδακτικές – εκπαιδευτικές.

Το μήνυμα είναι σπουδαίο και πρέπει να δώσουμε το παρών και παράλληλα το παράδειγμα στην επόμενη γενιά στα χέρια της οποίας είναι το περιβάλλον μας – το σπίτι μας – ο πλανήτης μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης