Δήμος Δράμας : Κέντρο Ενημέρωσης και Επιχειρηματικής Συνεργασίας Αγίας Πετρούπολης

0
427

Σας ενημερώνουμε πως την Πέμπτη 03 Μαΐου 2018 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η ίδρυση του «Κέντρου Ενημέρωσης και Επιχειρηματικής Συνεργασίας Αγίας Πετρούπολης – Ελλάδας στη Δράμα» στον  3ο όροφο του Δημαρχείου.

Θα παρευρεθούν στην τελετή από την πλευρά της  Αγίας Πετρούπολης ο Αναπληρωτής Επικεφαλής της Διοίκησης, κ. Αντρέι Χόμπετς, η Επικεφαλής του Τμήματος Κατασκευών της Περιοχής Πριμόρσκυ, κα. Μαρίνα Κρασνίκοβα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Αγίας Πετρούπολης, κ. Σεργκέι Μαρκόβ, ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας, κ. Σερμπάκοβ Αλεξάνδρ, ο Σύμβουλος του Κυβερνήτη, κ. Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης, η Διαχειρίστρια του Γραφείου Επιχειρηματικής Συνεργασίας Αγίας Πετρούπολης – Ελλάδας, κα. Ιουλία Γαβρίλοβα και επιχειρηματίες της περιοχής.

Το απόγευμα της ίδια ημέρας στις 19:00 στο «Κοινωφελές ίδρυμα – Πνευματικό κέντρο Αιμίλιος Θεοχάρη Καλαϊτζίδης» στην Καλλίφυτο Δράμας θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ μουσικοχορευτική συναυλία από το Κρατικό Παραδοσιακό Συγκρότημα της Αγίας Πετρούπολης «Μαρόσκα» το οποίο θα αποτελείται από 22 καλλιτέχνες – μουσικούς.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.