Δήμος Βύρωνα : 5o ALL STAR GAME ”VIRONAS 2018” (ΠΑΙΔΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-U21)

0
442
Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα είναι έτοιμος υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα  να κάνει αυτό που χρόνια υπηρετεί, να φέρει ξανά Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Το επετειακό 5ο ALL STAR GAME ”VIRONAS 2018” έρχεται και θα διεξαχθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο Καρέα ”Τάκης Παπαγεωργίου” και ώρα 19:00 – 21:30.
Οι γνωστές πλέον Βυρωνιώτικες συνθέσεις των Vironistas & Vironeros με Εφήβους και Παίδες μικτά (που ολοκλήρωσαν τα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης της ΕΣΚΑ), θα αναμετρηθούν με το κέφι που μοναδικά ο Αθλητισμός μπορεί να δώσει.
Στην εκδήλωση από φέτος θα συμμετέχουν και αθλητές U21, όπως και τα καθιερωμένα πλέον αντιπροσωπευτικά τμήματα Ακαδημιών όλων των συλλόγων του Βύρωνα.
Για άλλη μια φορά θα αναδειχθεί το μήνυμα ότι ο Βύρωνας δεν προάγει τον συλλογικό ανταγωνισμό, αντίθετα στηρίζει τον ερασιτεχνικό Αθλητισμό και τον Αθλητή του Βύρωνα.
Στις αθλητικές γιορτές είμαστε «όλοι μαζί» για να μοιραστούμε αυτές τις στιγμές που δημιουργούμε από κοινού για τα Παιδιά του Βύρωνα .
 
 
Με εκτίμηση
Για τον Αθλητικό Όμιλο Καρέα

Ο Πρόεδρος  : Σπύρος Σκευούλης
Ο Γεν. Γραμματέας :  Νικόλαος Κοραλής