Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης : Νέα λίστα με απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής

0
564

Μετά την καταιγιστική ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση για προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, που θα αποσταλούν στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, έχουν καλυφθεί οι ανάγκες σε είδη τροφίμων και ρουχισμού. Σε επικοινωνία μας και συντονισμό του Δήμου με τις τοπικές αρχές της Ραφήνας και της Νέας Μάκρης, σας ενημερώνουμε για τα είδη που υπάρχουν ακόμα σε έλλειψη.

Φαρμακευτικά Είδη (Fucidin, Betadine, Γάζες, Γάντια μία χρήσης)

Είδη προσωπικής Υγιεινής (Πάνες, Σερβιέτες, Χαρτιά Υγείας, Υγρά Χαρτομάντιλα, Σαπούνια, κλπ)

Σεντόνια

Εσώρουχα (όχι άλλα είδη ρουχισμού)

Φακοί

Κεριά

Καφέδες

Πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα μίας χρήσης

Παρακαλούνται όσοι είναι σε θέση να βοηθήσουν να φέρουν σήμερα και αύριο (Τετάρτη 25/7 και Πέμπτη 26/7) στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Ζεφύρου 2, Βούλα) από τις 09.00 έως τις 15.00, καθώς και στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) από τις 15.00 έως τις 20.00 μόνο τα προαναφερόμενα είδη προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες.

Παρακαλούμε να ΜΗΝ φέρνετε άλλα τρόφιμα και είδη ρουχισμού για του πυρόπληκτους, η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη που δεν υπάρχει πια χώρος να αποθηκευτούν. Ο Δήμος θα δέχεται μόνο τα είδη που αναγράφονται στην παρούσα ανακοίνωση.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ευχαριστεί τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν χθες στο κάλεσμα για βοήθεια με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης.