Δήμος Ασπροπύργου : Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης

0
437

Ανέδειξε ταλέντα και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, η διαγωνιστική εκδήλωση «Ερασιτέχνες Ποιητές», που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου στις 21 Μαρτίου 2018, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης. Πλήθος ανθρώπων, διαφόρων ηλικιών και ειδικοτήτων έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και αξιολογήθηκαν για την ποιητική τους προσπάθεια, από τα διακεκριμένα μέλη της επιτροπής, που απαρτίζονταν από τις κ.κ. Ελένη Ηλία, Συγγραφέα, Διδάκτορα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και Νηπιαγωγό, Ελένη Γκίκα, Συγγραφέα, Δημοσιογράφο και Βιβλιοκριτικό, Αρχοντία Παπαδοπούλου, Συγγραφέα, Φιλόλογο, Πρόεδρο της Ένωσης Μαγνησίας Μ. Ασίας και Αντιπρόεδρο του Ομίλου UNESCO, Ιστορίας, Τέχνης και Θεάτρου.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για το συγγραφικό τους ταλέντο, ευχαρίστησε θερμά την κριτική επιτροπή, καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή την υπέροχη, μαγική, γεμάτη ποίηση βραδιά.

Ξεχωριστά συγχαίρει το Πνευματικό Κέντρο, τον κ. Σπύρο Αρμένη, τις Μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου, Γεωργία Καραμπουλάτ, Μαρία Κουϊμτσίδη, Μαίρη Σαρρή, επίσης την κ. Βίκυ Μανουσάκη, την κ. Αφροδίτη Πίνταρχα, την κ. Μαίρη Πέστροβα, καθώς και τη Φιλόλογο κ. Αθανασία Μυλωνά που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση.