Δήμος Ασπροπύργου : Σπουδαίες διακρίσεις για τους Αθλητές του Ασπρόπυργου.

0
527

Πολλές πρωτιές και σπουδαίες διακρίσεις απέσπασαν οι Αθλητές του Α.Σ. ΒΥΒΩΝ Ασπροπύργου στην Άρση Βαρών, έχοντας πάντα στο πλευρό τους, τον προπονητή κ. Παντελή Φιλικίδη. Η αθλήτρια, Ελένη Γιάτζινα, συμμετέχοντας στους προκριματικούς αγώνες Άρσης Βαρών, που έλαβαν χώρα στο Ο.Α.Κ.Α., κατέκτησε την πρώτη (1η) θέση στην κατηγορία 63kg, με ζετέ στα 85kg και με αρασέ στα 70kg και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο.

Επίσης, πολλά μετάλλια απέσπασαν τρεις αθλητές της Άρσης Βαρών που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία. Συγκεκριμένα, η αθλήτρια Ελένη Σουλατζού, 13 ετών, κατέκτησε τρία (3) χρυσά μετάλλια στην κατηγορία των 69kg, και o Γιώργος Λαζαρίδης, 13 ετών, τρία (3) χάλκινα μετάλλια. Ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος λόγω της εξαιρετικής του απόδοσης, αφού είναι μόλις 13 ετών, και απέσπασε τρία (3) χρυσά μετάλλια στην κατηγορία των 50kg και τρία (3) ασημένια μετάλλια με τους υπόλοιπους αθλητές να είναι σε ηλικία 20 ετών, κατάφερε να μπει στο κλιμάκιο και θα εκπροσωπήσει τον Α.Σ. ΒΥΒΩΝ Ασπροπύργου στη Μεσογειακή Ομάδα.

Τέλος, στο ALL STAR GAME, μια διοργάνωση, στην οποία επιλέγονται, από όλα τα Σωματεία Μπάσκετ, οι καλύτεροι παίχτες ανά κατηγορία και προπονητές, εκπροσώπησε τον Ασπρόπυργο, ο Α.Ο. ΘΡΙΑ Ασπροπύργου με τον Προπονητή κ. Ιάκωβο Αβραμίδη και τους αθλητές Γεώργιο Κανελλάκη στην κατηγορία Παμπαίδες, Κωνσταντίνο Στυλιανόπουλο στην κατηγορία Mini και Παναγιώτη Σούτα στην κατηγορία Promini.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές, Προπονητές και στα στελέχη των δύο Συλλόγων, για τις τόσο σημαντικές διακρίσεις που απέσπασαν και τους εύχεται, αυτή να είναι μόνο η αρχή των επιτυχιών που θα ακολουθήσουν.