Δήμος Αθηναίων : Ο Όμιλος FF Group στο πλευρό του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης

0
388

Ογδόντα κιβώτια με ρούχα και παπούτσια (αντρικά, γυναικεία και παιδικά) παρέδωσε ο Όμιλος FF Group, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της σταθερής και εποικοδομητικής συνεργασίας που υπάρχει από το 2015 με τις κοινωνικές δομές του δήμου Αθηναίων.

Τα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης  θα διατεθούν σε οικογένειες και μοναχικά άτομα που υποστηρίζονται από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων. Σημειώνεται ότι σε σταθερή βάση υποστηρίζονται πάνω από 26.000 κάτοικοι της Αθήνας που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

«Στρατηγικός στόχος του δήμου Αθηναίων είναι, με εξειδικευμένες δράσεις, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε οι άνθρωποι που πλήττονται περισσότερο από την κρίση  να επιστρέψουν στην κανονικότητα», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης ευχαριστώντας τον Όμιλο FF Group για την πάγια στήριξη στο κοινωνικό έργο του δήμου, σημειώνοντας ότι «αποτελεί μεγάλη ευθύνη αλλά και ικανοποίηση η εμπιστοσύνη που δείχνουν επιχειρήσεις και φορείς στο κοινωνικό έργο του δήμου Αθηναίων».

Η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης κυρία Ελένη Κατσούλη ευχαρίστησε για τη γενναία προσφορά της την επιχείρηση, σημειώνοντας ότι χρόνο με τον χρόνο οι ανάγκες μεγαλώνουν και το έργο του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων  καθίσταται όλο και πιο σημαντικό, καθώς ο αριθμός των ανθρώπων που χρειάζονται πακέτα τροφίµων, είδη ρουχισμού, υπόδησης, φάρµακα και είδη προσωπικής υγιεινήςμ γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος.

Ο  Όμιλος FF Group, γνωρίζοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται, στηρίζει το έργο του ΚΥΑΔΑ από το 2015 και συμβάλει στις ανθρωπιστικές δράσεις του δήμου Αθηναίων.