Δήμος Αγίου Νικολάου : 40 χρόνια επιλέγουν τον ίδιο τουριστικό προορισμό

0
416

“Παρά την τουριστική λαίλαπα, ως Κρητικοί, ως Αγιονικολιώτες, έχουμε διατηρήσει την φιλοξενία,  που αποτελεί όπως όλα δείχνουν πυξίδα σταθερή στο πέρασμα του χρόνου, που σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κλίμα, το ανυπέρβλητο τοπίο και την παραδοσιακή διατροφή, αποτελεί όπως όλα δείχνουν μονόδρομο για τους επαναλαμβανόμενους στην περιοχή μας επισκέπτες”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης  Ζερβός, με αφορμή την βράβευση επισκεπτών από την Νορβηγία, που για 40 χρόνια επιλέγουν την περιοχή, ώς τουριστικό προορισμό.

Τόσο η οικογένεια του κ. Lianvegen όσο και η πολυπληθής συντροφιά τους, που γνώρισαν για πρώτη φορά τον Άγιο Νικόλαο το 1978,  δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της ευρύτερης περιοχής, ιδιαίτερα από την ενδοχώρα του δήμου.

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο Δημάρχου, ο κ. Ζερβός προσέφερε στους επισκέπτες ένα ξύλινο δέντρο που αποτελείται απο  δύο κομμάτια και συμβολίζει την άρρηκτη σχέση και τους δεσμούς φιλίας μεταξύ οικοδεσπότη και φιλοξενούμενου.