Δήμος Αγίου Νικολάου : Το κλειδί του Δήμου Αγίου Δομετίου

0
253

Εμφανώς συγκινημένος ο τ. πρόεδρος του Δ.Σ  κ. Στρατής Κουρουπάκης, παρέλαβε σήμερα από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, το “κλειδί ” του Δήμου Αγίου Δομετίου, που προσεφέρθει τόσο στον ίδιο, όσο και στον τ. Δήμαρχο κ. Γιώργο Μενεγάκη, ώς ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών που από κοινού ανέλαβαν – με την υπογραφή συμφώνου αδελφοποίησης ήδη από το 1993- προκειμένου να  υπάρξει σύγκλιση μεταξύ τοπικών κοινωνιών και ευρύτερα των δήμων, σε μια εποχή μάλιστα που το εθνικό θέμα της Κύπρου, έχριζε ιδιαίτερης σημασίας και προσοχής.

Σε μια λιτή τελετή, στο γραφείο δημάρχου, ο κ. Κουρουπάκης, παρέλαβε “το κλειδί” του δήμου, ενώ ξεδίπλωσε μνήμες αναφορικά με την πρώτη αποστολή Αγιονικολιωτών στην Κύπρο, την φιλοξενία που τους επιφύλαξαν στον ημικατεχόμενο δήμο πολίτες και αρχές, καθώς και την μακρόχρονη φιλία που αναπτύχθηκε και διευρύνεται με την συνδρομή και των δύο δήμων.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, παραδίδοντας στον κ. Κουρουπάκη, “το κλειδί” του δήμου, που δωρήθηκε με αφορμή τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν (1 Απριλίου) στον αδελφό δήμο με αφορμή την Εθνική Επέτειο, αλλά και τα 25 χρόνια αδιάλειτπης συνεργασίας, δήλωσε ότι :  πρόκειται για μια πράξη που αποδεικνύει έμπρακτα την σημασία της